QUESTIONS

METODA DE PLATA ONLINE

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele fitz .

PE CE CALE IMI PRIMESC BANII INAPOI?

Atunci cand doresti sa primesti banii inapoi pentru un produs achizitionat de pe site-ul nostru, trebuie sa ne comunici în formularul de retur (FORMULAR IESIRE DIN CONTRACT) datele bancare: IBAN & TITULAR CONT (poate fi un cont deschis si pe alt nume). Citeste mai mult despre „Politica de Retur”.

UNDE POT PREDA COLETUL DE RETUR?

In cazul in care doresti sa efectuezi un retur, poti chema un curier la tine acasa, plasand o comanda pe www.fancourier.ro sau pe oricare alt site de curierat din Romania.

CAT TIMP DUREAZA, DE REGULA, PANA PRIMESC BANII INAPOI?

Din momentul in care am primit si verificat returul, suma de bani va fi restituita in termen de maxim 14 zile lucratoare.

PRIN CE FIRME DE EXPEDITIE SE EXPEDIAZA COLETUL MEU?

Expedierea coletelor are loc prin intermediul firmei de curierat partenere Cargus.

CARE ESTE TERMENUL DE LIVRARE?

Articolele sunt livrate, de regula, in 2-5 zile lucratoare.

PLATESC TRANSPORTUL DACA STAU IN AFARA MUNICIPIULUI RESEDINTA DE JUDET?

Transportul este calculat automat pe site, in anumite localitati vor fi adaugate costuri pentru km suplimentari.